ReferencIÁK

Megrendelőink igényeihez rugalmasan tudunk alkalmazkodni,ezen igényeket kis átfutási idővel tudjuk teljesíteni.
Különböző sűrűségű és keménységű habszivacsokat használunk,változatos technológiával tudjuk előállítani a termékeket az igényeknek megfelelően.

 

Szállítunk belföldre és külföldre is.

Főbb megrendelőink:

  • Sitform
  • Billerbeck
  • Knaus Tabbert
  • Ada

 

 

 

TörtÉnetÜnk

A cég 2006-ban lett alapítva,akkor még egyszemélyben láttam el  a gyártást a rendelés felvételétől a készáru elkészüléséig.A megrendelők és megrendelések számának növekedésével lassan bővíteni kellett a létszámot,a gépek számát,az üzem területét is,valamint az áruszállításhoz teherautókra is szükség volt.

2017-ig jelenleg a cég létszáma 30 fő, 20 db géppel rendelkezünk,és a gyártás,valamint alapanyag- és készáru raktározás 6000 m2-en történik.
Szállításunkat 4 db teherautóval,valamint fuvarozásbérléssel oldjuk meg.

Hervai József ügyvezető igazgató

CÉljaink

Célunk,hogy meglévő partnereinket minél gyorsabban és pontosabban tudjuk kiszolgálni,a piaci igények időszakonkénti változásához minél rugalmasabban tudjunk alkalmazkodni, kisebb megrendelők igényeit is teljesíteni tudjuk,valamint új megrendelőkkel való kapcsolatfelvétel.

Célunk továbbá,hogy nevünk garanciát jelentsen a vevőink számára,ezt tudatosan tervezzük, a gépparkunkban,a technológiában,a szállításban és szakemberek létszámának növelésében való folyamatos fejlesztéssel szeretnénk elérni.